A Veszprém érkezik Győrbe

A K&H férfi kézilabda liga 6. fordulójában az ETO University Handball Team együttese a klubvilágbajnok Veszprém HC-t fogadja. A találkozó 2024. október 20-án, vasárnap 17 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. Kapunyitás 15:30-tól történik majd a mérkőzésre, amelyre jegyek még korlátozott számban kaphatóak a jegymester.hu oldalon.

A Kilvinger Bálint által vezetett csapat eddig hibátlan mérleggel áll a bajnokságban, hiszen mind az öt bajnoki mérkőzését megnyerte. Az első fordulóban bravúros végjátékkal 31-30-as győzelmet aratott a Budakalász ellen, míg a második körben az Eger otthonában kilenc góllal bizonyultak jobbnak (26-35). A harmadik fordulóban a Csurgó együttesét győzték le 35-27-re hazai pályán, míg egy héttel később a Gyöngyös ellen arattak hat gólos győzelmet (32-26). Legutóbb a PLER-Budapest otthonában győztek Dean Bombacék (31-38).

Vasárnapi ellenfelünk nem más lesz, mint az aktuális klubvilágbajnok Veszprém HC. A bakonyiak a hazai bajnokságban veretlenek, hiszen az eddigi öt fordulójukat megnyerték.  A Veszprém csütörtök este még Bajnokok Ligája mérkőzést játszott a dán Fredericia HK ellen, ahol 34-32-re győztek, azonban a találkozó áldozattal járt, hiszen Yehia Elderaa súlyos sérülést szenvedett.

A találkozón a Héjja Krisztián, Kónya Balázs játékvezető-páros fújja majd a sípot.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a belépés az Audi Aréna Győr főbejáratán keresztül történik és a parkolás a Pesti út murvás parkolóban, valamint a Tóth László úti aszfaltos parkolóban történi.

A vendég szektorba érkező szurkolók számára a belépés a Vendég belépő ponton lesz, míg parokolásuk a Kiskút Ligeti út parkolójában lehetséges.

A mérkőzés előtt csapatunk szélső játékosát, Dörnyei Boriszt kérdeztük.