Budapestre utazunk

A K&H férfi kézilabda liga 5. fordulójában az ETO University Handball Team együttese a PLER-Budapest otthonába utazik. A találkozó 2024. október 11-én, pénteken 18 órakor kezdődik a BUD Arénában.

A Kilvinger Bálint alakulata eddig hibátlan mérleggel áll a bajnokságban, hiszen mind a négy bajnoki mérkőzését megnyerte. Az első fordulóban bravúros végjátékkal 31-30-as győzelmet aratott a Budakalász ellen, míg a második körben az Eger otthonában kilenc góllal bizonyultak jobbnak (26-35). A harmadik fordulóban a Csurgó együttesét győzték le 35-27-re hazai pályán, míg egy héttel később a Gyöngyös ellen arattak hat gólos győzelmet (32-26).

Pénteki ellenfelünk jelenleg a tabella 9. helyén helyezkedik el, neve mellett egy győzelem, egy döntetlen és hét vereség szerepel. A bajnokságot szoros mérkőzésen egy gólos vereséggel kezdte a budapesti együttes a Balatonfüred ellen (28-29), míg a második fordulóban a 29-31-re győzték le a CYEB-Budakalász együttesét. A harmadik körben, hazai pályán 25-29-es vereséget szenvedtek az Egertől, míg legutóbb döntetlent játszottak a Csurgó együttesével (27-27).

A találkozón a Andorka Miklós, Hucker Róbert játékvezető-páros fújja majd a sípot.

A mérkőzés előtt csapatunk szélső játékosát Hári Leventét kérdeztük.