„Nehéz mérkőzésre számítunk” – Balogh Zsolt

A K&H férfi kézilabda liga 3. fordulójában az ETO University Handball Team együttese a Csurgó csapatát fogadja 2024. szeptember 20-án, pénteken 18 órakor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A mérkőzés előtt az elmúlt fordulókban, a hét csapatába választott Balogh Zsoltot kérdeztük. Jegyek még kaphatóak a találkozóra.

A Kilvinger Bálint által vezetett együttes jól kezdte a bajnoki idényt, hiszen az első a fordulóban a Budakalász együttesét győzték le az utolsó percben míg legutóbb az eger otthonában arattak magabiztos sikert.

A csurgó együttese a bajnokságban eddig egy győzelmet és egy döntetlent könyvelhet el. Az első fordulóban hazai pályán az Eger együttese ellen 26-26-ös győzelmet arattak, míg a második körben a Gyöngyös otthonában 29-29-es döntetlen eredménnyel zártak. A csurgói együttes kispadjára a nyáron a nagya tapasztalattal rendelkező Vladan Matic ült le. A somogy vármegyei együttes kerete is jócskán átalakult, hiszen hét játékos távozott. Négyen – Marko Majstorovic, Kiss Bence, Vojislav Brajovic és Fekete Gellért – azonban Csurgóra tették át a székhelyüket.

A találkozón a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezetőpáros fújja a sípot.

A találkozóra jegyek még kaphatóak https://jegymester.hu/production/10082362/eto-university-handball-team-csurgoi-kk/8275110

Kapunyitás 17 órakor lesz.

A mérkőzés előtt csapatunk átlövőjét, Balogh Zsoltot kérdeztük.