Hazai rajt a bajnokságban!

A K&H férfi kézilabda liga első fordulójában az ETO University Handball Team a CYEB-Budakalász együttesét fogadja a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A találkozó 2024. szeptember 6-án, pénteken 18 órakor kezdődik. Jegyek még kaphatóak. Lépjünk együtt az álmaink útjára! Írjuk együtt a győri férfi kézilabda történelmét!

2024. szeptember 6-ával újra NBI-es férfi mérkőzésre nyílnak ki a Magvassy Mihály Sportcsarnok ajtajai. Ez egy olyan nap lesz a győri férfi kézilabda történetében, melyre hosszú idő óta nem volt példa, s a múltat tekintve sokan vártak már.

Pénteken az ETO University Handball Team a Csoknyai István által vezetett CYEB-Budakalász együttesét fogadja a bajnokság első fordulójában. A klub tájékoztatása szerint öt játékos távozott véglegesen a tavalyi keretből Kiss Bence, Halász Levente, Stefan Ranisavljevic, Berényi Barnabás, Tóth Szabolcs, míg Vrhovina Dominik kölcsönbe a Mezőkövesd együtteséhez került. Három új érkezőt is bejelentettek a nyáron, Juhász Ádám Tatabányáról, Jan Polcar KH ISMM Koprivnice csapatából érkezett Budakalászról, míg az utánpótlásból Tájok Tamás került fel az első csapathoz.

A Kilvinger Bálint vezette alakulat edzőmérkőzésen találkozott már a pest vármegyei ellenfelével még a felkészülés elején, azonban abból a találkozóból nem lehet kiindulni, hiszen mindkét együttes folyamatos fejlődésen ment keresztül a nyáron.

A találkozón a Marton Balázs, Horvát Péter játékvezetőpáros fújja majd a sípot.

A mérkőzésre jegyek még kaphatóak itt

A kapunyitás 17 órakor lesz!

A találkozó előtt az új csapatkapitányt, Uros Vilovskit kérdeztük a felkészülésről, a csapatkapitányi „karszalagról” és a Budakalász elleni összecsapásról: