Elérkeztünk a 2023/2024-es bajnoki szezon utolsó hazai mérkőzéséhez és a Győri ETO-UNI FKC ünnepélyes hazai bajnokavatásához. A mérkőzés május 17-én 19 órától kezdődik, a belépés ingyenes. Szeretettel várjuk az összes szurkolónkat!

A bajnoki címet már magáénak tudható Győri ETO-UNI FKC két mérkőzéssel a szezon vége előtt 51 ponttal vezeti a bajnoki tabellát. 25 győztest mérkőzést, 1 döntetlent és 2 vesztes mérkőzést játszott a csapat a szezonban. A legutóbbi fordulókat magabiztos győzelemmel teljesítette a csapat, az előző fordulóban a DEAC otthonában 7 gólos különbséggel szerezte meg a 2 pontot.

A Szigetszentmiklósi KSK 39 ponttal a bajnokság 3. helyén áll, az utolsó három mérkőzéséből kettőt megnyert a Vecsési KKFT és az ÓAM-Ózdi KC ellen, és igyekeznek a megőrizni a helyüket a bajnoki dobogón.

A csapatok szigetszentmiklósi találkozója 22:36-os győri győzelemmel zárult, a zöld-fehér fiúk azonban tudják, hogy kemény ellenfél érkezik a Magvassyba, így a héten is keményen készültek a találkozóra.

Lang Zalán csapatkapitány így készül a mérkőzésre és bajnokavatásra:

„Az idei év utolsó hazai mérkőzésén a Szigetszentmiklós csapatát látjuk vendégül péntek este 7 órakor. Egy rendkívül nehéz és kiélezett mérkőzésre számítok, de mindenképpen szeretnénk bajnokhoz méltó módon lezárni ezt az igazán intenzív és kihívásokkal teli, ám annál szebb évet, természetesen mindezt a szurkolóinkkal akik egész évben mellettünk álltak! A mérkőzés utáni ceremóniával szeretnénk majd végleg megkoronázni az évet, ahol EGYÜTT sikerült történelmet írni! Gyertek és legyünk minél többen! Hajrá ETO! Hajrá Győr!”

Győri ETO-UNI FKC – Szigetszentmiklósi KSK

2024. május 17. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok