Folytatódnak a 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések. A Győri ETO-UNI FKC biztosította első helyét a bajnokságban, ezáltal több év után kivívta szereplését az NBI-ben. Örömmel jelenthetjük be, hogy a következő idényben egy rutinos kapus, Bősz Dániel csatlakozik a csapathoz.

A szezon befejezéséhez közeledve végéhez érkeznek a tárgyalások is a következő idény keretével kapcsolatban.

„A szakmai stábbal szorosan együttműködve olyan keret kialakításán dolgozunk, amely stabilan vág neki az első osztály küzdelmeinek. Ebbe a koncepcióba tökéletesen beleillik, a nagy tapasztalattal bíró Bősz Dániel. Nagyszerű embert és játékost ismertem meg Dániel személyében. Remekül ki fogják egészíteni egymást Pásztor Imrével. Örülök, hogy nyáron csatlakozik a csapatunkhoz” – mondta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

„Pécsen kezdtem a pályafutásomat és már 13 éve vagyok az NBI-ben. Hét boldog évet töltöttem el Balatonfüreden, de úgy éreztem kell a változás. Ekkor jött a Győr megkeresése. A klub vezetése komoly ambíciókat vázolt fel számomra, amely hosszú távú stratégiában gondolkozik. Ez vonzó volt számomra, és új motivációt adott a karrieremnek. Várom már a közös munkát, és hogy megismerhessem a csapattársaimat” – nyilatkozta Bősz Dániel.

Várunk Győrben, Dani!