A 2023/2024-es bajnoki szezon véghajrájában vagyunk. A 28. fordulóban a DEAC otthonában lépünk pályára a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában. A mérkőzés május 4-én 18 órától került megrendezésre.

Három mérkőzéssel a szezon vége előtt a DEAC a 8. helyen áll a tabellán 12 győzelemmel, 3 döntetlennel és 12 vereséggel. Az előző két fordulót jó formában teljesítette a debreceni csapat, a 26. fordulóban hazai pályán 2 góllal győztek a Szigetszentmiklósi KSK ellen, múlt héten pedig a Vecsési KKFT otthonából sikerült elhozniuk a 2 pontot.

A Győri ETO-UNI FKC múlt héten az OTP Bank-Pick Szeged U21-es csapata ellen, hazai pályán biztosította be nem csupán az NBI-be való feljutást, hanem az NBI/B bajnoki címet is. Bencze József tanítványai azonban az ünneplés után visszatértek a fókuszált edzésmunkába, hiszen bajnokokhoz méltóan, győztes mérkőzésekkel szeretnék befejezni a szezont.

Varga István kapusunk így készül a szombati találkozóra:

„Szombaton hosszú túra vár ránk, Debrecenbe utazunk, ahol sosem adják könnyen a győzelmet. Hazai pályán jól szerepel a Debrecen, rendesen fel kell készülnünk ellenük, a saját játékunkat kell játszanunk és akkor sikerrel térünk majd haza. A bajnoki cím megszerzésével egy kő leesett a vállunkról, teher nélkül, de ugyanolyan komolyan állunk majd bele a mérkőzésbe.”

DEAC – Győri ETO-UNI FKC

2024. május 4. 18:00

Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont