A 26. fordulónál tart a 2023/2024-es NBI/B bajnoki szezon. A Győri ETO-UNI FKC ismét idegenben lép pályára, ezúttal a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 otthonában játszanak a győri fiúk április 21-én vasárnap 16 órától.

A Fejér-B.Á.L. Veszprém U21-es csapata a bajnokság 14. helyén áll 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 18 vereséggel. Az előző két fordulóban a Vecsési KKFT és a Szigetszentmiklósi KSK ellen nem sikerült pontot szerezniük, azonban a 23. fordulóban a DEAC otthonából elhozták a 2 pontot.

A listavezető Győri ETO-UNI FKC matematikailag már bebiztosította magának az NBI-be való feljutást, azonban a bajnoki címért még folyik a harc. Múlt héten a Rákosmente megizzasztotta a zöld-fehér alakulatot, előtte azonban magabiztos győzelmeket zsebelt be az ETO, és ezen a héten szintén a 2 pontért utaznak a fiúk Veszprémbe.

A csapatok győri találkozóján magabiztos hazai győzelem született, és Radvánszki Zsolték most is jó teljesítményt szeretnének nyújtani:

„Vasárnap a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 ellen lépünk pályára, akik egy nagyon fiatal és lendületes csapat, tele tehetséges játékossal. Nagyon összeszedettnek kell lennünk, és be kell tartanunk a héten megbeszélt taktikát. Ha ezt tudjuk tartani, akkor 2 ponttal a zsebünkben térhetünk haza Veszprémből. Reméljük minél többet eljönnek a mérkőzésre és buzdítják a csapatot!” – mondta a fiatal beálló.

Hajrá ETO!

Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – Győri ETO-UNI FKC

2024. április 21. 16:00

DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok, Veszprém