A 2023/2024-es bajnoki szezon 25. fordulójára készül a Győri ETO-UNI FKC csapata, április 13-án szombaton 17 órakor a Rákosmente otthonában lépünk pályára.

A Rákosmente jelenleg a bajnoki tabella 11. helyén áll, 9 győzelem, 3 döntetlen és 12 vereség a mérlegük. Az utóbbi három mérkőzésükből kettőt győzelemmel zártak, hazai pályán mind a DEAC-ot, mind a Vecsési KKFT-t legyőzték, idegenben azonban nem tudtak nyerni a Szigetszentmiklósi KSK ellen.

A Győri ETO-UNI FKC 34 ponttal vezeti a bajnokságot, 24 mérkőzésből 21 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget tudhat magáénak. Az előző fordulóban magabiztos győzelemmel hozták el a 2 pontot a Budai Farkasok-Rév otthonából, előtte pedig a Mezőkövesi KKFT ellen nyertek hazai pályán, így a csapat jó hangulatban, de a célt nem szem elől tévesztve készül a szombati mérkőzésre.

A két csapat győri találkozója szorosra alakult, és végül a 7 gólos Takács Bence és a kulcs pillanatokban bravúrosan védő Pásztor vezetésével 30:26-ra győzött az ETO.

Koncz András így készül a szombati mérkőzésre:

„Szombaton a Rákosmentéhez látogatunk, akik egy tehetséges csapat, és kemény meccset játszottunk velük hazai pályán is. Semmiképp sem szabad alábecsülni őket, mert okoztak már meglepetéseket ebben a szezonban. Ugyanúgy készülünk rájuk, mint mindenki ellen, komolyan vesszük őket, és szeretnénk hazahozni a két pontot!”

Rákosmente  Győri ETO-UNI FKC

2024. április 13. 17:00

Riz Levente Sport -és Rendezvényközpont, Budapest