Utolsó negyedéhez érkezett a 2023/2024-es bajnoki szezon. A 24. fordulót április 5-én 18:30-tól játszuk, a Budai Farkasok-Rév otthonában lépünk pályára.

A Budai Farkasok jelenleg a 8. helyet foglalják el a bajnoki tabellán 11 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel. Az előző három mérkőzésüket idegenben játszották, a DEAC ellen győzni tudtak, a Szigetszentmiklósi KSK és a Vecsési KKFT otthonából azonban nem sikerült pontokat elhozniuk, így ismét hazai pályán jó teljesítményt szeretnének nyújtani a Győri ETO-UNI FKC ellen.

A győri fiúk magabiztosan tartják a vezető pozíciót a bajnoki rangsorban 20 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel. A legutóbbi idegenbeli mérkőzésükön a Békés ellen hat góllal tudtak győzni, majd az őszi vereséget szépítve öt góllal győztek hazai pályán a Mezőkövesdi KKFT ellen.

Az őszi győri mérkőzésen az ETO nagy arányú győzelmet aratott, de Bencze József tanítványai nem veszik fél vállról a találkozót, és keményen készülnek budai mérkőzésre.

Paár Olivér szélsőnk bízik abban, hogy tovább folytatódik a csapat jó szériája:

„Nagyon remélem hogy tovább folytatódik a győzelmi sorozat a hétvégén. Fontos lesz a mérkőzés folyamán hogy nagyon keményen védekezzünk és abból gyors gólokat tudjunk lőni. Ha mindenki odateszi magát a tőle telhető legjobb módon küzd akkor biztos vagyok benne hogy két ponttal térünk haza.”

Budai Farkasok-Rév – Győri ETO-UNI FKC

2024. április 5. 18:30

Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, Budaörs