Március 29-én a Magvassy Mihály Sportcsarnokban lép pályára a Győri ETO-UNI FKC csapata. A bajnoki szezon 23. fordulójában a Mezőkövesdi KKFT csapatát látjuk vendégül.

A tabella 4. helyét elfoglaló Mezőkövesdi KKFT egy győzelem és egy vereség után érkezik Győrbe. A 21. fordulóban a Szigetszentmiklósi KSK otthonában vereséget szenvedtek, azonban a következő mérkőzésükön hazai pályán legyőzték a Vecsési KKFT csapatát.

A Győri ETO-UNI FKC magabiztosan hozta az előző két mérkőzését. A 21. fordulóban tíz gólos győzelmet aratott hazai pályán a Tatai AC ellen, múlt héten pedig az Optimum Solar – Békési FKC otthonában hat gólos győzelemmel hozta el a 2 pontot.

A két csapat mezőkövesdi találkozása nem kedvezett a zöld-fehéreknek, ugyanis Mezőkövesden szenvedték el az őszi szezon egyetlen vereségét, így Bencze József csapata azon dolgozik a héten, hogy a hazai mérkőzésen ETO győzelmet ünnepelhessen a közönség.

Pásztor Imre kapusunk így nyilatkozott a találkozóra készülve:

„Üdvözlöm a Szurkolókat! Pénteken a Mezőkövesd csapatát látjuk vendégül! Úgy gondolom, hogy egy rutinos és jó csapat ellen fogunk játszani, akik a tabellán is jó helyen állnak! De nekünk a saját játékunkat kell, hogy játszuk és ezáltal itthon tartani a pontokat! Várjuk sok szeretettel a szurkolóinkat, úgy ahogy eddig is!”

Győri ETO-UNI FKC – Mezőkövesdi KKFT

2024. március 29. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok