A múlt heti válogatott szünet után szombaton ismét útra kel a csapat,  és a bajnokság 22. fordulójában az Optimum Solar-Békési FKC vendégeként lép pályára március 23-án 18 órától.

A békési csapat az előkelő 4. helyet foglalja el a bajnoki tabellán 13 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel. Az előző fordulóban a Vecsési KKFT ellen alul maradtak, azonban előtte hazai pályán szoros mérkőzésen legyőzték a Szigetszentmiklósi KSK-t.

A tabellavezető  Győri ETO-UNI FKC magabiztos győzelmekkel a tarsolyában készül a találkozóra, hiszen az utolsó három mérkőzését jelentős gólkülönbséggel tudta megnyerni, legutóbb hazai pályán tíz góllal múlták felül a Tatai AC csapatát.

A két együttes győri találkozója s

ok izgalmat hozott, a fordulatokkal teli mérkőzés az utolsó pillanatig kiegyenlített volt, Mátés István 8 másodperccel a vége előtt lőtt gólt, ami a 2 pontot jelentette az ETO-nak.

Bali Bence így nyilatkozott a csapat felkészüléséről:

„Szombaton a Békés csapatához utazunk, egy komoly mérkőzésre számítunk, hiszen ősszel nehéz mérkőzést játszottunk ellenük, ezért ennek fényében keményen készülünk a héten. Bízom a csapatban, és bízom benne, hogy 2 ponttal távozunk Békésről!”

Hajrá ETO!

Optimum Solar-Békési FKC – Győri ETO-UNI FKC

2024. március 23. 18:00

Városi Sportcsarnok, Békés