A Győri ETO-UNI FKC nagy hangsúlyt fektet a jövő építésében Győrben, hiszen nem titkolt cél továbbra sem, hogy az ETO újra régi fényében csillogjon az első osztályban. Azonban az előretekintés mellett a vezetőség fontosnak tartja a múlt tiszteletét is. Ennek okán az ETO-val IHF kupát nyert jobbszélső Iváncsik Mihály Sportnagykövetként csatlakozik a klubhoz.

A kézilabda berkekben jártas embereknek nem kell bemutatni a 154-szeres magyar válogatott játékost, Iváncsik Mihályt. A Győri ETO-UNI FKC egyik célkitűzése,

hogy a jövő mellett a múlt nagybecsű játékosait megbecsülje, ezért a vezetőség felkérte az egykori klasszist, hogy legyen az ETO Nagykövete és Mentora.

„A Győri ETO-UNI FKC elkötelezett amellett, hogy a jelen játékosai és a jövő felnövő generációi elé példaképeket állítson. Iváncsik Mihály személye meghatározó és kikerülhetetlen a magyar férfi kézilabdázás történelméből, valamint a Győri ETO múltjából. Nagy öröm számunkra, hogy Mihály elfogadta felkérésünket, és Sportnagykövetként segíti a jövőben a klub munkáját. Biztos vagyok benne, hogy a szöuli olimpia 4. helyezett játékosa tapasztalatával tudja segíteni a klubunkat céljai elérésében.” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC ügyvezetője.

A győri ETO aranykorának egyik főszereplője, a cunderkirály talán nem véletlenül a következő Szebelényi Lehel idézetet választotta mottójául: „Akinek van közösségtudata, az hajlandó cselekedeteit, nézeteit a közösséggel, annak érdekeivel egybehangolni.” A beszélgetés során bebizonyosodott, hogy a fent idézett sorokat a klasszis játékos is mondhatta volna.

„Nagy örömmel fogadtam el az ETO megkeresését, hiszen a szívem közepe a győri férfi kézilabda. Itt értem el pályafutásom legnagyobb sikereit, illetve a fiaim ebből a klubból indultak. Bízom benne, hogy a sok tapasztalatommal, személyes történeteimmel nagyban hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a győri férfi kézilabda újra a legnagyobbak között szerepelhessen. Azt ígérhetem mindenkinek, hogy mindent megteszek azért, hogy a zsúfolt Magvassyban újra tapsolhassunk a férfi kézilabdának” – mondta el Iváncsik Mihály.

A sportolóval a szurkolók is találkozhatnak a pénteki Tata AC elleni mérkőzésen, ahol a cunderkirály végzi el a hivatalos kezdődobást.