Március 8-án 19 órától ismét hazai közönség előtt szerepel a csapat. A bajnokság 21. fordulójában a 13. helyen álló Tatai AC csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A Győri ETO-UNI FKC 35 ponttal vezeti a bajnoki tabellát. Az előző két mérkőzést – egy hazai és egy idegenbeli találkozót jelentős gólkülönbséggel nyert meg, hazai pályán a Kecskemét ellen 37:18, a Ceglédi KK ellen idegenben pedig 26:35-ös győzelmet aratott csapatunk. A játékosok által mutatott játék magabiztosságra adhat okot a győri szurkolók számára, az ETO azonban a pénteki mérkőzésre is a megszokott fegyelemmel készül.

A Tatai AC tavaszi szezonja jól indult, mert bár a Szigetszentmiklósi KSK otthonában 1 gólos vereséget szenvedett, de a Vecsési KKFT-t hazai pályán 30:25-re győzött.

A két csapat őszi találkozóján sok gól született, és az ETO remek játékkal 29:41-el győzelemmel tudta elhozni a 2 pontot.

Kathi Sándor átlövőnk így készül a nőnapi összecsapásra:

„A következő hazai mérkőzésünk a Tata ellen lesz. Szeretnénk ott folytatni, ahol Cegléden abba hagytuk, és ezzel haladni célunk felé. Nem lesz könnyű mérkőzés, koncentráltan és saját játékunkat játszva szeretnénk itthon tartani a 2 pontot.”

Győri ETO-UNI FKC – Tatai AC

2024. március 8. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok