Már a 20. fordulónál tart a 2023/2024-es bajnoki szezon. Ezúttal a Ceglédi KK otthonában lépünk pályára március 1-jén pénteken, 18 órától.

A Ceglédi KK jelenleg a bajnokság 10. helyén áll 9 győzelemmel és 10 vereséggel. Az előző fordulóban idegenben győzni tudtak a Vecsés ellen, előtte pedig hazai pályán megszorongatták a Szigetszentmiklósi KSK-t, azonban végül egy góllal alulmaradtak.

A Győri ETO-UNI FKC 16 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel vezeti a bajnoki tabellát. A két fordulóval ezelőtti ajkai vereségből felállva, múlt héten hozva a kötelezőt, magabiztos különbséggel győztünk a Kecskemét ellen hazai pályán.

A két együttes előző találkozója izgalmas végjátékot hozott, az ETO az 56. percben vette át a vezetést, és végül három góllal tudott győzni, így az idegenbeli mérkőzésre komoly fegyelemmel készül a csapat.

Szabó Ádám nyilatkozott a mérkőzést megelőzően:

„Pénteken a Cegléd otthonában lépünk pályára. Az ellenfél tabellán elfoglalt pozíciója csalóka, több első osztályt is megjárt rutinos játékosokkal felálló csapat. Ősszel nehéz meccsen sikerült itthon tartani a két pontot. Hasonló kiélezett rangadóra számítok most is. Ennek tudatában, teljes erővel készülünk egész héten.”

Ceglédi KK – Győri ETO-UNI FKC

2024. március 1. 18:00

Gál József Sportcsarnok, Cegléd