A 2023/2024-es bajnoki szezon már a 18. fordulónál jár, és a Győri ETO-UNI FKC 31 ponttal vezeti a tabellát. Ebben a fordulóban a KK Ajka KFT vendégekét lépünk pályára.

A Győrnek jó indult a szezon második fele, mindkét idei mérkőzést sikerült megnyerni, az ÓAM-Ózdi KC otthonában 4 góllal, a Veszprém Handball Academy U21 ellen hazai pályán pedig 2 góllal tudtunk győzni.

Ellenfelünk otthon nyert a Szigetszentmiklósi KSK ellen, idegenben azonban nem sikerült felülmúlnia a Vecsési KKFT-t. Jelenleg a tabella 7. helyét foglalják el.

A két csapat előző találkozása izgalmas mérkőzést hozott, az utolsó percekig kiegyenlített volt a játék, és bár végül 28:25-ös győri győzelem lett a vége, a csapatnak meg kellett dolgoznia a 2 pontért, így az idegenbeli találkozóra nagy fegyelemmel készülnek a fiúk.

Varga István kapusunk így nyilatkozott a mérkőzés előtt:

„Szombaton Ajkára utazunk, ahol szeretnénk folytatni a tavaszi szezonban megkezdett győzelmek sorozatát. Nem lesz könnyű mérkőzés, a saját játékunkat kell játszanunk, és végig koncentráltnak kell lennünk. Ennek tudatában készülünk a mérkőzésre, és mindent megteszünk, hogy hazahozzuk a 2 pontot.”

 

KK Ajka KFT – Győri ETO-UNI FKC

2024. február 17. 16:00

Ajkai Városi Sportcentum