A 2023/2024-es bajnoki szezon 17. fordulójában a Győri ETO-UNI FKC csapata rangadón a Veszprém Handball Academy U21-es együttesét fogadja a Magvassy Mihály Sportcsarnokba. A találkozó február 9-én, pénteken 19:00 órakor kezdődik.  Kapunyitás mérkőzés előtt 1 órával lesz, és a helyszínen 1500 forintért tudnak jegyet váltani a rangadóra.

A két együttes előző mérkőzése a bajnokság 2. fordulójában volt, ahol 24:24-es döntetlen eredmény született a Veszprém Arénában. A találkozó több fordulatot is hozott, a csapatok sokáig fej-fej mellett haladtak, majd az első félidő végére már a veszprémiek 2 góllal vezettek. A második játékrészben fegyelmezett játékkal sikerült visszazárkóznia a zöld-fehér mezes ETO-nak. Végig izgalomban tartva a szurkolókat, és Takács Bence utolsó pillanatos góljával tudtuk az 1 pontot elhozni Veszprémből. Az előző mérkőzésen több játékosunk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és az elszántságra pénteken sem lesz panasz. A héten a fiúk gőz erővel készültek a rangadóra,  és egy győzelemmel 4 pont előnyre tehetnek szert a fiúk veszprémi riválisukkal szemben.

Szabados Mártont kérdeztük mit vár a pénteki összecsapástól:

„Pénteken a veszprémi akadémistákkal mérkőzünk meg. Egy igazi rangadóra készülünk, tudjuk, hogy a Veszprém nagyon jó játékerőt képvisel, de ennek ellenére mindenáron itthon szeretnénk tartani a 2 pontot. Ehhez szükségünk lesz a szurkolók támogatására, ezért szeretnénk, hogy minél többen gyertek szurkolni a Magvassy csarnokba! Hajrá Győr!”

Győri ETO-UNI FKC – Veszprém Handball Academy U21

2024. február 9. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok