Talán nem árulunk el nagy titkot, hogy az idei év legnagyobb célja, hogy a győri férfi kézilabda újra visszatérjen a siker útjára. Csapatunk, a Győri ETO-UNI FKC jó úton jár, hiszen a bajnokságot félidő után vezeti. De a sikerhez kell még valami, Ti a szurkolóink. Találkozzunk meccsnapon a Magvassyban!

Az elmúlt mérkőzéseken már megmutattátok, hogy mire vagytok képesek és egy igazi katlanná változtattátok otthonunkat, a Magvassy Mihály Sportcsarnokot. Ti a csapat nyolcadik játékosaiként ott vagytok velünk, s hajtjátok, űzitek a fiúkat a siker, a győzelem és az álmaink felé.

Igen, a közös ÁLMAINK felé, hogy sok-sok év után úja az első osztályban küzdhessen a csapat Győr városának hírnevéért és Értetek, szurkolókért.

Az álmaink és céljaink tehát közösek veletek, ezért kérünk Titeket, hogy a jövőben is álljatok a csapat mellett és szurkoljatok Nekünk!

Hiszünk benne, hogy együtt sikerre visszük a csapatunkat, és a Győri ETO-UNI FKC újra Győr csillagaként ragyoghat majd a magyar férfi kézilabda bajnokság első

osztályában.

Szükségünk van Rátok!

Írjuk EGYÜTT a Győri ETO-UNI FKC és ezzel a győri férfi kézilabda történelmét!

Találkozzunk a mérkőzéseken!