A 2023-as év utolsó mérkőzését hazai pályán játszuk, december 15-én 19 órától fogadjuk a Vecsési KKFT-t a bajnokság 15. fordulójában.

A zöld-fehér fiúk remek szériában vannak, az utolsó négy mérkőzésükből hármat legalább 10 gólos előnnyel nyertek meg, és 14 mérkőzésből 12 győzelmük, 1 döntetlenük és 1 vereségük van. Az előző fordulóban Szigetszentmiklóson igazi csapatjátékkal és nagyon motiváltan játszottak, így magabiztosan várhatják a pénteki találkozót, hiszen amennyiben jól sikerül a mérkőzés, a tabella élén tölti a téli a szünetet a Győri ETO-UNI FKC.

A Vecsési KKFT a 11. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. Az előző fordulóban hazai pályán döntetlent játszottak az OAM-Ózdi KC-vel, előtte azonban szintén hazai pályán alul maradtak a Szigetszentmiklósi KSK ellen.

A Győri ETO-UNI FKC szeretettel várja a szurkolókat az év utolsó mérkőzésére, biztassuk a fiúkat még egyszer idén!

Pásztor Imre így várja a mérkőzést:

„Üdvözlöm a Szurkolókat! Pénteken a Vecsés csapatát látjuk vendégül! Csalóka a tabellán elfoglalt helyezesük mert sok rutinos játékosuk van, és évek óta együtt játszó csapatról van szó, akik okoztak már idén is kellemetlen pillanatokat több csapat számára is! Azt gondolom hogy a saját játékunkkal kell foglalkozzunk és akkor az év idei utolsó meccset is győztesen vívjuk meg! Szeretettel várjuk a szurkolókat most is mint minden hazai meccsünkön!”

Győri ETO-UNI FKC – Vecsési KKFT

2023. december 15. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok