Szombaton 18 órakor a Szigetszentmiklósi KSK vendégeként lépünk pályára a 2023/24-es bajnoki szezon 14. fordulójában. Ez lesz a 2023-as naptári év utolsó mérkőzése idegenben.

Ezt a fordulót is a tabella éléről várjuk, múlt héten hazai pályán a DEAC-ot fogadtuk, és bár Bencze József nem volt elégedett a csapat teljesítményével, de végig vezetve tudtuk itthon tartani a 2 pontot. Az előző idegenbeli találkozónkra pedig Szegedig utaztunk, ahol magabiztos játékkal 10 gólos fölénnyel győztünk. A múlt heti hiányosságokat kiküszöbölve, jó formában várjuk a mérkőzést.

A Szigetszentmiklósi KSK jó szériában van, az utolsó három mérkőzésükről 2-2 ponttal távoztak, hazai pályán a DEAC-ot és az OAM Ózdi KC-t győzték le, idegenben pedig a Vecsési KKFT ellen bizonyultak jobbnak. Jelenleg az előkelő 3. helyet foglalják el a bajnoki tabellán, így jogon bízhatnak abban, hogy meg tudják szorongatni a Győrt.

Mátés Istvánék így készülnek a mérkőzésre:

„Szombaton a Szigetszentmiklós csapatához utazunk. Ellenfelünk nagyon jól és kiegyensúlyozottan szerepel idén a bajnokságban, nem véletlenül állnak a tabella 3.fokán. Igazi rangadó vár ránk, készülünk becsülettel a héten, szeretnénk 2 ponttal távozni, ami nekünk egy nagyon fontos lépés lenne a céljaink elérése szempontjából.”

 

Szigetszentmiklósi KSK – Győri ETO-UNI FKC

december 9. 18:00

SZKSK Kézilabda Csarnok
Szigetszentmiklós