December 2-án 17 órától játszuk a bajnoki szezon 13. fordulóját, ahol ellenfelünk a DEAC csapata lesz. A találkozó után Mikulás nap alkalmából apró ajándékokkal készülünk a kilátogató szurkolóknak!

A múlt heti szegedi győzelem után még mindig vezetjük a bajnoki tabellát 10 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Az utolsó két fordulóban remek teljesítményt nyújtottunk, hazai pályán a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 ellen, majd idegenben az OTP Bank-Pick Szeged U21 ellen is megvolt a 10 közte, így Bencze József csapata magabiztosan készülhet a szombati találkozóra.

A 7.helyen álló DEAC 1 győzelemmel és 1 vereséggel a háta mögött érkezik Győrbe, a 11. fordulóban alul maradtak a Szigetszentmiklósi KSK otthonában, azonban a Vecsési KKFT-t magabiztosan győzték le hazai pályán.

Szabados Márton szélső így nyilatkozott a mérkőzés előtt:

„Szombaton a Debrecent fogadjuk, a héten sokat készültünk rájuk. A Debrecen egy jó csapat rutinos játékosokkal teletűzdelve, így egy nehéz mérkőzésre számítok, de hazai pályán nem lehet más célunk mint a két pont begyűjtése. Várjuk szeretettel a kedves szurkolókat!”

Győri ETO-UNI FKC – DEAC

December 2. 17:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok