November 26-án reggel hosszú útra indul a csapat, ugyanis a 2023/2024-es bajnoki szezon 12. fordulójában az OTP Bank-Pick Szeged U21-es csapatával találkozunk a Pick Akadémiai Csarnokban. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Hosszú idő után ez lesz az első idegenbeli mérkőzésünk, így a csapat mentálisan is készül a hosszú utazásra. A múlt heti Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 elleni találkozó magabiztosságot adhat a fiúknak, hiszen a szurkolók remek játékot láthattak a csapattól, és ez az eredményjelzőn is látszott – 14 góllal sikerült nyernünk. Ezt megelőzően a Rákosmente együttesével játszottunk, akikkel már szorosabb volt a mérkőzés, azonban a végjátékban ott is sikerült jó formát mutatnunk, így a hazai pályán begyűjtött sikerekkel feltöltődve, és az 1. helyünket megőrizve utazunk Szegedre.

Az OTP Bank-Pick Szeged U21 eddig remek játékot mutatott a szezonban, és jelenleg a tabella 3. helyén állnak 7 győzelemmel, 2 döntetlennel és 2 vereséggel. Az utolsó két mérkőzésük szorosan alakult, múlt héten Vecsésen 1 góllal maradtak alul, míg a 10. fordulóban hazai pályán döntetlent játszottak a Szigetszentmiklósi KSK-val.

Múlt héten a Veszprém U21 elleni mérkőzés után Bencze József vezetőedző úgy nyilatkozott, hogy a fiatal csapatok kevésbé kiszámíthatóak, és nagyon kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, így a zöld-fehér fiúk kemény mérkőzésre számítanak, de győzelmi reményekkel várják az összecsapást.

Szabó Ádám így készül a találkozóra:

„Vasárnap a Pick Szeged U21 ellen mindenképpen kiélezett, nagy iramú mérkőzésre számítok. Futós lendületes csapat rengeteg tehetséges fiatallal, akik idén több meglepetés győzelmet is arattak. Személy szerint jó érzés lesz a korábbi egyesületem ellen játszani. Természetesen a 2 pontért utazunk Szegedre, ami idegenbe biztos nem lesz egyszerű, de mint ahogy eddig is mindent megteszünk érte.”