Ismét egy hazai mérkőzésre látogathatnak ki a Győri ETO-UNI FKC szurkolói. A 2023/24-es bajnoki szezon 11. fordulójában a Fejér-B.Á.L Veszprém U21-es csapatával mérkőzik november 17-én pénteken 19 órától a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A csapat egy nagyon magabiztos majd egy nagyon szoros mérkőzéssel a háta mögött készül a találkozóra, a 9. fordulóban lehengerlő győzelmet arattak a Budai Farkasok-Rév csapata ellen, azon a múlt heti Rákosmenti elleni mérkőzésen alaposan megizzadtak a fiúk is és a szurkolók is, és Bencze József nem elégedetten értékelte a találkozót. Ezért a héten fókuszált felkészüléssel igyekeztek javítani a múltkori hibákat, és azon dolgozik a csapat, hogy megőrizzék vezető helyüket a bajnoki tabellán.

A Fejér-B.Á.L Veszprém U21 jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban. A legutóbbi két mérkőzésük nem sikerült jól, hazai pályán a Vecsési KKFT, idegenben pedig a Szigetszentmiklósi KSK ellen maradtak alul, mindkét mérkőzésen jelentős gólkülönbséggel.

A két csapat a nyári felkészülési időszakban megmérkőzött egymással a Magvassyban, ott Éles József tanítványai bizonyultak jobbnak, és 27:35-re legyőzték a győri alakulatot. Azóta azonban összeszokott az akkor még sok új játékost beépítő ETO, így most joggal bízhatnak a 2 pont itthon tartásában.

Takács Bence a múlt heti mérkőzés egyik húzóember így nyilatkozott:

„Pénteken egy fiatal pörgős csapattal lesz dolgunk akik biztosan nem feltett kézzel jönnek el Győrbe. Természetesen a mi célunk hogy megszerezzük a két pontot ahogy idén már többször is. Ennek megfelelően készültünk a héten. Bízom benne, hogy a megbeszéltek szerint tudjuk a játékunkat alakítani és újra megtudjuk örvendeztetni a szurkolóinkat egy győzelemmel.”

Lang Zalán, gólerős jobbátlövőnk ezekkel a gondolatokkal készül:

„A csapat jó hangulatban készül a pénteki Veszprém elleni összecsapásra. Az előző mérkőzésből levontuk a tanulságokat, igyekszünk minimalizálni a technikai hibák valamint az eladott labdák számát illetve a saját tempónkat játszani. Ha ezeken tudunk javítani akkor itthon tarthatjuk a két pontot. A szurkolóinkon eddig se múlott semmi ezúttal is várjuk őket szeretettel!”

Győri ETO-UNI FKC – Fejér-B.Á.L Veszprém U21

november 17. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok