Egy hetes szünet után folytatódik a 2023/2024-es bajnoki szezon. A 10. forduló következik, amelyben a Rákosmente csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály sportcsarnokban november 10-én pénteken 19 órától.

Az előző mérkőzések felemásan alakultak a Győri ETO-UNI FKC számára. Az előző fordulóban a Budai Farkasok-Rév ellen minden sikerült, jól működő támadójátékkal és védekezéssel 16 gólos különbséggel tartották itthon a 2 pontot. Előtte való héten azonban nem jött a jó játék Mezőkövesden, és pontok nélkül érkeztünk haza. A Rákosmente elleni mérkőzésen – mint minden hazai mérkőzésen – a 2 pont megszerzése a cél.

A jelenleg 14. helyen álló Rákosmente a 9. fordulóban Vecsésen X-elt, előtte viszont hazai pályán 2 pontot szerzett a Szigetszentmiklósi KSK ellen.

A csapatok a szünet után feltöltődve, megújult lendülettel várják a mérkőzést, és remélik, hogy ismét sok szurkoló kilátogat a találkozóra.

Bencze József vezetőedző mérkőzés előtti nyilatkozata:

„Pénteken a Rákosmentét fogadjuk, akik jópár csapatot megtérfáltak már. Azt gondolom, hogy ha hasonló teljesítményt tudunk nyújtani mint a Budai Farkasok ellen akkor nem lehet gond a 2 pont itthon tartásával. De kellemetlen csapat, úgyhogy összeszedetten kell játszanunk.”

Hajrá ETO, hajrá Győr!

Győri ETO-UNI FKC – Rákosmente

2023. november 10. 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok