Október 28-án szombaton a Budai Farkasok – Rév csapatát fogadjuk a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A találkozó 19 órakor kezdődik, ismét szeretettel várjuk szurkolóinkat. A mérkőzés a 2023/24-es bajnoki szezon 9. fordulójában kerül megrendezésre a jövő heti válogatott szünet előtt.

Csapatunk múlt héten Mezőkövesden játszott, ahová sajnos nem sikerült jó játékot vinni, így elszenvedtük a szezon első vereségét. Azonban az előző győztes mérkőzéseknek köszönhetően meg tudtuk őrizni az 1. helyünket a bajnoki tabellán. A héten azon dolgozott a csapat, hogy kijavítsák a Mezőkövesden elkövetett hibákat, és itthon tartsák a 2 pontot.

A Budai Farkasok a 9. helyről várják a találkozót, és három forduló óta először játszanak idegenben. A zsinórban három hazai pályán játszott mérkőzésükből múlt héten a Vecsési KKFT ellen tudtak győzni, azonban alulmaradtak a DEAC és a Szigetszentmiklósi KSK-val szemben.

Nagy Martin szélsőnk így nyilatkozott a találkozó előtt:

„Szombaton a Budai Farkasok csapatát fogadjuk, akik szerintem a keretük minőségéhez képest eddig keresik önmagukat. Mi mindenképpen szeretnénk kijavítani a mezőkövesdi vereséget, a csapat keményen dolgozik a héten, a hangsúlyt a védekezésre helyeztük. Egy kemény mérkőzésre számítok, de ha a saját tempónkat tudjuk menni, akkor nem lehet gond a győzelem megszerzése.”