Tatán játszuk a következő mérkőzésünket

Szeptember 6-án Tatára látogat a csapat, ahol 19 órától a Tatai AC csapatával mérkőzünk meg a Güntner Arénában a 2023/24-es bajnoki szezon 6. fordulójában.
A Győri ETO-UNI FKC jelenleg a 2. helyen áll a bajnoki tabellán 4 győzelemmel és 1 döntetlennel, míg a Tatai AC a 4 vereségével és 1 győzelmével a 15. helyet foglalja el.
Az ETO az előző fordulóban a Ceglédi KK-t fogadta a Magvassyban, ahol szoros mérkőzésen 29:26-os végeredménnyel szerezte meg a 2 pontot. A legutóbbi idegenbeli találkozót Kecskeméten játszotta a csapat, ahol magabiztos teljesítménnyel nagy különbségű győzelmet aratott. Bencze József vezetőedző hasonlóan erős játékra, és győzelemre számít Tatán is.
A Tatai AC jól kezdte a szezont, a Fejér-B.Á.L. Veszprém otthonából magabiztosan hozta el a 2 pontot az 1. fordulóban. Azóta azonban nem sikerült pontot szerezniük, viszont az utolsó két mérkőzésükön szoros végjátékban maradtak alul, így bízhatnak benne, hogy ez a javuló tendencia folytatódni fog a szezon következő mérkőzésein.
A két csapat legutóbb Győrben találkozott a 2022/23-as bajnoki szezon utolsó előtti fordulójában, ahol a Tata győzött 22:27-re. Az új szezonra azonban jelentősen erősödött az ETO kerete, így a szurkolók joggal remélhetik a 2 pontot.

Paár Olivér ezt várja a mérkőzéstől:

„A héten a megszokott módon készültünk, feltérképeztük az ellenfelet. Úgy gondolom, ha a védekezésünk a megszokott keménységét fogja mutatni és abból tudunk gyors gólokat szerezni, akkor mindenképpen haza tudjuk hozni a két pontot.”

Hajrá ETO, hajrá Győr!