Szeptember 30-án szombaton ismét hazai pályán játszunk, 18 órától a Ceglédi KK-t látjuk vendégül a bajnokság 5. fordulójában.

A két héttel ezelőtti hazai mérkőzésünk bővelkedett az izgalmakban, az Ajka keményen megdolgoztatott minket a győzelemért. Múlt héten Kecskeméten léptünk pályára, ahol már sokkal összeszedettebb és magabiztosabb játékot mutatott a csapat, és végül fölényes győzelemmel hoztuk el a 2 pontot. Jelenleg a bajnoki tabella 1. helyén állunk, és a szombati mérkőzésen az lesz a cél, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat.

A tavaly még NBI-ben induló Ceglédi KK eddig 2 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el a szezonban, mindkét hazai mérkőzésüket hozták, idegenben azonban még nem sikerült pontot szerezniük.

Takács Bence irányító elmesélte, hogy mire számít a csapat a mérkőzésen:

„Kemény mérkőzésre számítok. NBI-et megjárt rutinos játékosok vannak a Cegléd csapatában, de mindenképpen itthon szeretnénk tartani a 2 pontot. Egész héten készültünk a Cegléd játékára, bízunk benne hogy a megbeszéltek szerint tudunk játszani, és betartunk mindent amit a videókon néztünk, és most is sikeres lesz a csapatmunka. Rémelem, hogy minél több néző kilátogat a mérkőzésre.”