Pénteken Kecskeméten lépünk pályára

Szeptember 22-én pénteken 18 órától a Kecskemét vendégei leszünk a Messzi István Sportcsarnokban a 2023/2024-es bajnoki szezon 4. fordulójában.

A Kecskemét csapata eddig 2 pontot szerzett a bajnokságban, az 1. fordulóban vereséget szenvedtek a DEAC otthonában, azonban a 2. fordulóban hazai pályán győzni tudtak a Szigetszentmiklósi KSK ellen. A 3. fordulóban idegenben 2 góllal kikaptak a Vecsés otthonában, de a pénteki mérkőzés során bízhatnak az hazai pálya előnyében.

A Győri ETO-UNI FKC idén már két hazai mérkőzést játszott, és mind az Ózd, mind az Ajka csapatát le tudták győzni otthon. Az eddigi egyetlen idegenbeli mérkőzésüket a BFKA-Veszprém U21-es csapatával játszották, ahol a döntetlent és az 1 pontot tudták kiharcolni, így most a szezon első idegenbeli győzelméért utaznak Kecskemétre.

Az előző szezon végén találkozott utoljára a két csapat, a Kecskemét otthonában szoros mérkőzésen sikerült győznie az ETO-nak. Az ottani húzójátékosok, Ásványi, Lang és Paár gólerős játékára is számítani fog a csapat.

Szurkoljunk a fiúknak pénteken!