Az Ajka érkezik hozzánk pénteken

A KK Ajkai Kft. csapatát látjuk vendégül pénteken 19 órától Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A csapatok előző találkozója áprilisban volt, az az összecsapás sok izgalmat tartogatott, úgyhogy a kilátogató szurkolók most is látványos mérkőzésre számíthatnak.

Az ajkai csapat felemásan indította a bajnoki szezont, Szigetszentmiklóson idegenbeli győzelmet könyvelhetett el, azonban múlt héten hazai pályán alulmaradtak a Vecsési KKFT ellen, így most Győrbe felkészülten, és a 2 pontért érkeznek.

A hazai csapat szintén győzelemmel kezdte az évet, itthon győzni tudtunk az Ózd ellen, múlt héten pedig a BFKA Veszprém U21 otthonában 1 pontot sikerült szereznünk. A bajnoki felkészülés mellett hétfőn Bahrein válogatottjával játszottunk egy izgalmas mérkőzést, úgyhogy a csapat a nemzetközi találkozó tapasztalataival gazdagabban készül a pénteki megmérettetésre.

Mátés István irányítónkat kérdeztük a mérkőzés előtt:

„Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen úgy gondolom, hogy az ellenfelünk egy jó rendszert képvisel. Tavaly edzőt váltottak, és biztos vagyok benne, hogy minőségi munkát végeztek a nyáron. Természetesen győzni szeretnénk, az összes hazai mérkőzésen ez a cél, és mindent meg is fogunk tenni érte. Reméljük, hogy minél többen kilátogatnak a mérkőzésre, teremtsünk együtt jó hangulatot a Magvassyban! Hajrá ETO, hajrá Győr!”