Nemzetközi kézilabda-találkozó Győrben

 

A Győri ETO-UNI FKC egy különleges mérkőzésre készül, ugyanis Bahrain nemzeti válogatottja érkezik hozzánk szeptember 11-én egy barátságos mérkőzésre.

A Magyarországon edzőtáborozó együttes az Ázsia-játékokra készül, és a felkészülésük egyik fontos állomása lesz a győri mérkőzés.

A bahraini csapat menedzsere így nyilatkozott a magyarországi felkészülésükről:

„Magyarországot választottuk edzőtáborunk helyszínéül, mert tudjuk, hogy a magyar csapatok nagyon erősek, és az itt játszott mérkőzések segítenek a csapatunkat fejleszteni. Most elsősorban az Ázsia-játékokra készülünk, amelyet szeptember végén rendeznek Kínában, és mivel Magyarországon nagyon jó sporteszközök és létesítmények vannak, itt tudjuk a számunkra ideális felkészülést elvégezni. Várjuk a mérkőzést a Győri ETO-UNI KFC ellen!”

Bencze József vezetőedző úgy gondolja, hogy az ő együttese számára is jó tapasztalat lesz egy világbajnokságot megjárt külföldi csapat ellen pályára lépni.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a bahraini csapatot vendégül láthatjuk, és biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz a mérkőzés a bajnoki meccseinkre való felkészüléshez.”

A Győri ETO-UNI KFC szeretettel várja az érdeklődőket az ingyenes mérkőzésre szeptember 11-én 17 órától a Magvassy Mihály Sportcsarnokba.