Start! Itthon kezdjük a 2023/2024-es szezont

 

Szeptember 2-án 18 órától újra megtelik szurkolókkal a Magvassy Mihány Sportcsarnok. Csapatunk az ÓAM-Ózdi KC-t látja vendégül a 2023/2024-es bajnoki szezon 1. fordulójában.

Az előző szezon végén, a 29. fordulóban találkozott utoljára a két csapat, akkor egy kemény mérkőzésen, 25:31-re tudott győzni az ETO.

Mindkét csapat összetétele jelentősen változott a tavalyi kerethez képest, az ózdi csapatból 8 játékos távozott, az ETO pedig több új igazolással indítja a szezont.

Bencze József tanítványai a 6 hetes alapozás után motiváltan várják az első mérkőzést, és a szurkolói ankéton biztosították a szurkolókat, hogy lendülettel és kitartással fognak a mérkőzéseken játszani, és mindent megtesznek majd a győzelemért.

Csapatunk új játékosa, Szabó Ádám így készül a találkozóra:

„Nagyon várom a mérkőzést, úgy gondolom, hogy az alapozás alatt megtettünk mindent annak érdekében, hogy fizikálisan és technikailag is a legjobb felkészülést kapja meg a csapat, úgyhogy nagyon motiváltak vagyunk, és bízunk a lehető legjobb szezonkezdésben. Várjuk a szurkolókat a mérkőzésre!”

Győri ETO-UNI FKC – ÓAM-Ózdi KC

2023. szeptember 2. 18:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok