Jön a szezon utolsó hazai mérkőzése

A 2022/23-as bajnoki szezon 28. fordulójában a Tatai AC érkezik a Magvassy Mihály Sportcsarnokba. A mérkőzést május 14-én vasárnap 19:15-től játszák, ez az utolsó lehetőség a szezonban, hogy hazai pályán szurkoljunk a fiúknak! A mérkőzésre a belépés díjtalan!

Mindkét csapat egy nehezen megnyert mérkőzéssel a háta mögött készül az összecsapásra, a vendégek a BFKA Balatonfüredet győzték le hazai pályán 29:24-re, míg a győri csapat idegenből hozta el a 2 pontot, a Kecskeméti TE otthonában 29:31-re diadalmaskodott.

Az Agrofeed ETO-UNI Győr tartja a 3. helyét a tabellán 20 győzelemmel, 3 döntetlennel és 5 vereséggel, a Tatai AC pedig a 8. helyet foglalja el a tabellán 11 nyert, 3 döntetlenre végződő és 14 elveszített mérkőzéssel.

A két csapat legutóbb a bajnoki szezon 13. fordulójában találkozott, ahol egy szoros mérkőzés végén a győri csapat szerezte meg a 2 pontot 23:26-os végeredménnyel. A tatai találkozón a győriek közül Mátés István és Győri-Dani Dávid voltak a legeredményesebbek, a mostani mérkőzésen minden játékos jó teljesítményére szükség lesz, hogy újabb győzelmet ünnepelhessen az Agrofeed ETO-UNI Győr.

Töltsük meg a lelátót az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén, hajrá ETO, hajrá Győr!

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – Tatai AC

május 14. vasárnap 19:15

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr