A Vecsés SE érkezik Győrbe pénteken

A 2022/23-as bajnoki szezon 26. fordulójában a Vecsés SE csapatát látjuk vendégül a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A mérkőzés április 21-én pénteken 19 órakor kezdődik, várunk minden győri szurkolót a lelátóra, szükségük van a fiúknak a biztatásra!

Mindkét csapat nagy lendülettel és győzelmekkel a zsebében érkezik a találkozóra, az előző fordulóban a hazaiak magabiztos különbséggel győztek KK Ajkán, a Vecsés SE csapata pedig 1 góllal diadalmaskodott az ellen a BFKA Balatonfüred ellen, akinél mi 2 héttel ezelőtt 4 góllal voltunk jobbak.

Csapatunk stabilan őrzi a 4. helyét a bajnokságban 17 győzelemmel, 3 döntetlennel és 5 vereséggel, a Vecsés SE pedig a 6. helyet foglalja el 12 nyert, 3 döntetlenre végződő és 10 elveszített mérkőzéssel. 

Utoljára novemberben, a bajnokság 11. fordulójában találkozott a két csapat. Az a mérkőzés nem Bencze József együttesének kedvezett, 36-27-re győzött a Vecsés SE haza pályán. A Vecsésen remekelő Sövegjártó, Nagy és Paár gólerős játékára most is szüksége lesz csapatunknak a győzelemhez, és kétségkívül izgalmas mérkőzésre készülhetünk.

Hajrá ETO, hajrá Győr!

 

AGROFEED ETO-UNI Győr – Vecsés SE

április 21. péntek 19:00

Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr