Hamarosan indul – WebShop

2024.05.17.
péntek
19:00
30:21
2024.05.24.
péntek
18:30
31:40

Egy pontot viszünk haza Debrecenből

Rendkívül nehéz mérkőzésre számítottunk, melyet meg is kaptunk, a végletekig kiélezett mérkőzés végül igazságos döntetlent hozott.

A mérkőzést a Mátés, Lang, Goór, Rosta, Sövegjártó, Nagy sorral kezdte csapatunk Varga kapuja előtt. Az első két találatot a hazaiak szerezték meg, majd emberelőnyből az ötödik percben Paár betalált ellenfelünk kapujába (5. perc 2-1). Goór labdaszerzését követően Lang tudott gyors indulásból újabb gólt szerezni, így gyorsan ledolgoztunk a két gólos hátrányunkat, sőt Mátés találatával a hetedik percben 2-3-as arányban már mi vezettünk. Első emberhátrányos időszakunk a kilencedik percben érkezett el, Rosta szabálytalanságát követően azonban Ásványit gyorsan megtaláltuk a falban (10. perc 4-5). A 12. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, ráadásul Győri-Dani kiállítása miatt ismét emberhátrányban kellett játszanunk (7-6). Negyed óra elteltével továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, mikor Sokoray is pályára lépett a mérkőzésen először.  Rögtön ki is harcolt egy hétméterest, melyet ezúttal Nagy nem tudott értékesíteni (17. perc 9-8). Harmadik kettőperces kiállításunkat Goór szerezte a 18. percben, melyet követően a hazai csapat meg is lépett 11-8-ra. Azonnal időt is kért  Bencze József, melyet követően a támadásunk nem volt eredményes, ellenben emberelőnybe kerültünk. Győri-Dani üres kapus góljával 11-9-re módosította az eredményt, majd érkezett egy hazai időkérés is a 21. percben. Újabb két hazai találat született az időkérést követően, csapatunk támadásban nem tudta érvényesíteni akaratát. Tizedik találatunkat Nagy szerezte gyors indulásból, de Goór kiállítása miatt ismét emberhátrányba került csapatunk (26. perc 13-10). A debreceniek szintén kettőperces büntetést kaptak ebben a percben, így egyenlő létszámban voltak a pályán a csapatok. Az utolsó másodpercekben Szöllősi még kiérdemelt egy kiállítást, így a második félidőt emberhátrányban kezdhette csapatunk. A félidei eredmény: 14-11.

A második játékrészre a Gaál, Lang, Mátés, Ásványi, Sövegjártó, Nagy sort küldte a pályára vezetőedzőnk, egyelőre az emberhátrány miatt üres kapuval. Mátés hétméteresből szerzett találatával indult ez a félidő, majd Sövegjártó és Ásványi is gólt tudott szerezni (35. perc 16-14). Zsinórban három gólt is dobtunk a következő három percben, melyhez nagyban hozzájárult, hogy emberelőnybe kerültünk a 39. percben. A 41. percben Gaál üres kapus góljával ismét átvettük a vezetést (17-18), ám emberhátrányba is kerültünk miután Lang volt szabálytalan. Érkezett a hazai időkérés ezt követően és emberelőnyüket kihasználva visszaszerezték a vezetést a 43. percben (19-18). Jót tett a hazaiaknak az időkérés, hiszen a ezt öt percet 4-1-re nyerték meg (47. perc 21-19). Sövegjártó kiállításával  hetedszer kerültünk emberhátrányba a mérkőzés során,  de ezúttal a hazaiak nem tudtak élni a lehetőséggel, sőt Ásványi góljával ismét egy találatra zárkóztunk fel (50. perc 22-21). 24-22-es állásnál Bencze József felhasználta utolsó időkérési lehetőségét, melyet követően 7-6 elleni játékkal próbáltuk meglepni ellenfelünket. Nagy rontott fontos helyzetet a következő támadásban, de a túloldalon Gaál találatával életben maradt pontszerzési esélyünk (56. perc 25-24). Mátés hétméteresével 26-25-re módosult az eredmény, majd egy nagyon hosszú támadásból még megpróbáltak a hazaiak gólt szerezni, de Lang utolsó másodperces találatával szépítettünk és pontot mentettünk. A végeredmény: 26-26.

 

Bencze József: “Sajnos rosszul kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet elhibáztuk, illetve nem voltunk azon a hőfokon amivel meg szoktuk kezdeni a mérkőzéseket. Ez rányomta a bélyegét a játékunkra és az első félidőben, nagyon rossz felfogásban játszottunk. A félidő után volt egy olyan periódusunk amivel meg tudtuk fordítani a mérkőzést, de utána ugyanazokat a hibákat követtük el, mint amiket az első félidőben, akár védekezésben akár támadásban. A végjátékban nagy szívvel küzdöttünk és sikerült egy pontot mentenünk. Gratulálok a csapatnak!”

 

DEAC – AGROFEED ETO-UNI Győr    26 – 26   /14-11/

Agrofeed ETO-UNI Győr: Pulai, Varga (6 védés, 21%), Décsi, Sokoray, Győri-Dani 1, Goór, Lang 6, Ásványi 5, Szöllősi, Nagy 1, Rosta, Sövegjártó 2, Mátés 7,  Paár 1, Simon 1, Gaál 2

Vezetőedző: Bencze József

2023-04-05T09:26:21+02:00

Cím

Go to Top